Primera competició de la temporada: Atlètic-Barceloneta

El passat dissabte va tenir lloc al Club Natació Atlètic-Barceloneta la primera competició de la temporada 16-17. Més de 200 nedadors i nedadores de totes les edats van participar-hi. Pel que fa als nostres, en categoria masculina van participar-hi F. Hendrik de Bruijn, E. Ribón, J. Puig, M. Caralt, J. Torralbo, D. Morales, A. Viol, D. Álvarez, J. Martínez-Quintanilla i, en categoria femenina, M. R. Llivina, C. Vilanova, M. Puerta, N. Molina, M. Gonfaus, S. Martínez, E. Martínez, S. Garcia i G. López. 19 AQM que van donar el tret de sortida a una nova temporada que s’augura plena d’èxits. De fet, el nostre club va assolir el primer lloc per punts tant a la classificació conjunta com a la masculina i femenina.

A nivell personal, Cinta Vilanova (+45) va estrenar-se com a nova nedadora del club batent el seu propi rècord de Catalunya a la prova dels 400 lliures amb un temps de 4:59.98 (anterior 5:00.03).

Per la seva banda, Daniel Morales (+35) va batre el rècord del campionat a la prova dels 50 papallona amb 26.56 (anterior 26.61).

Als 400 lliures, Fred Hendrik de Bruijn (+75), Maria Rosa Llivina (+60), Cinta Vilanova (+45), Meritxell Gonfaus (+35), Sabina Martínez (+30) i Gina López (+25) van guanyar la prova a les seves respectives categories. Cal destacar que les nedadores Sabina Martínez (amb millor marca personal) i Meritxell Gonfaus van endur-se la plata i el bronze, respectivament, a la classificació general d’aquesta prova.

Els 50 braça van tenir també representació AQM tot i que l’or estava molt car. Jordi Martínez-Quintanilla (+35) va estrenar-se com a nedador del club en aquesta prova aconseguint el bronze a la classificació general.

Com hem dit més amunt, Daniel Morales va guanyar la prova dels 50 papallona, nedant unes centèsimes per sota del millor registre de la competició. David Álvarez, per la seva part, va vèncer a la seva categoria (+30).

A la prova dels 50 lliures, David Álvarez va penjar-se el bronze i Cinta Vilanova va fer-se amb la plata, ambdós a la classificació general.

A la prova dels 100 estils, cal destacar la tercera posició de Jordi Martínez-Quintanilla del total de participants. Fred Hendrik de Bruijn va guanyar a la seva categoria (+75). Noemí Molina (+40) i Esther Martínez (+30) també van imposar-se a les seves respectives categories.

Finalment, a les proves de relleus de 4×50 estils, els nostres equips +120 van fer-se amb la victòria tant en categoria masculina com en femenina.

2016_barceloneta_relleu

2016_barceloneta_relleu3

Per acabar, deixant de banda les victòries abans mencionades, cal dir que la jornada va estar marcada per un molt bon ambient i bones vibracions. Un bon començament que de ben segur ens portarà a bon port!!!

Podeu veure tots els resultats de la competició fent click aquí.

També podeu veure la galeria de fotos fent click aquí.

I recordeu que la Sabina Martínez va fer un vídeo molt xulo on podeu veure alguns dels moments de la competició.

X