Crònica del 20è Fons i Estils màster al CN Sabadell

El passat dissabte dia 26 de novembre, 178 nedadors i nedadores de tot el territori espanyol van prendre part al 20è Fons i Estils Màster, organitzat pel Club Natació Sabadell.

Pel que fa al nostre club, en categoria masculina van participar-hi Andreu Esteva (+30), Daniel Morales i Jordi Martínez-Quintanilla (+35), Xavier Galiana i Jordi Talavera (+40), Miquel Caralt (+50) i Frederik Hendrik de Brujin (+70). L’equip femení va estar format per Meritxell Gonfaus (+35) i Maria Rosa Llivina (+60).

Cal destacar la primera posició a la classificació general obtinguda pel Jordi Talavera als 400 estils. Prova en què el seu company Jordi Martínez-Quintanilla va ésser tercer. També va classificar-se en aquesta posició Meritxell Gonfaus en la mateixa prova. En Miquel Caralt també va nedar els 400 estils.

Meri i JordiDaniel Morales, Xavier Galiana, Fred Hendrik de Bruijn i Maria Rosa Llivina van participar als 1500 lliures, mentre l’Andreu Esteva ho feia als 400 lliures.

Els nostres nedadors i nedadores continuen sumant experiència en competició de cara a la cita més important en piscina de 25, el Campionat d’Espanya d’Hivern que tindrà lloc a Palma de Mallorca a principis de febrer.

Podeu consultar els resultats AQUÍ.

X