Estrenem el 2017 amb el primer rècord d’Espanya

[et_pb_section admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Texto» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

El passat dissabte, 14 de gener, va tenir lloc el 8è Màsters Natació Llarga distància i el 7è Relleus Mitja distància a les instal·lacions del CN Vilanova i la Geltrú, a la piscina de 25 metres.

És aquí on el nostre quartet format per Cinta Vilanova (+45), Meritxell Gonfaus (+40), Gina López (+25) i Sabina Martínez (+30) van aconseguir el rècord d’Espanya a la prova dels 4×200 lliures femenins en la categoria de 120 a 159 anys. Van rebaixar l’anterior rècord en 36 segons, deixant-lo en 9:23.82 (anterior 9:59.86). Enhorabona, campiones!

Pel que fa a la prova dels 3000 metres lliures, en Xavier Galiana (+40) va aconseguir la segona posició a la seva categoria i va ser 9è a la classificació general.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»Fila»][et_pb_column type=»1_3″][et_pb_button admin_label=»Botón» button_url=»http://aquamasters.cat/wp-content/uploads/2017/01/resultats-viii-mas-ll-dist-3000-14-01-2017-vng.pdf» url_new_window=»off» button_text=»Resultats 3000m» button_alignment=»left» background_layout=»light» custom_button=»on» button_text_color=»#ffffff» button_bg_color=»#ee731f» button_letter_spacing=»0″ button_use_icon=»default» button_icon_placement=»right» button_on_hover=»on» button_letter_spacing_hover=»0″ custom_css_before=».et_pb_button::after {|| content: %22 %22;|| font-size: 32px;|| line-height: 1em;|| margin-left: -1em;|| opacity: 0;|| position: absolute;|| transition: all 0.2s ease 0s;||}» custom_css_main_element=».et_pb_button::after {|| content: %22 %22;|| font-size: 32px;|| line-height: 1em;|| margin-left: -1em;|| opacity: 0;|| position: absolute;|| transition: all 0.2s ease 0s;||}» custom_css_after=».et_pb_button::after {|| content: %22 %22;|| font-size: 32px;|| line-height: 1em;|| margin-left: -1em;|| opacity: 0;|| position: absolute;|| transition: all 0.2s ease 0s;||}»] [/et_pb_button][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″][et_pb_button admin_label=»Botón» button_url=»http://aquamasters.cat/wp-content/uploads/2017/01/resultats-vii-relleus-md-p25-14-01-2017.pdf» url_new_window=»off» button_text=»Resultats 4×200″ button_alignment=»left» background_layout=»light» custom_button=»on» button_text_color=»#ee731f» button_bg_color=»#ffffff» button_letter_spacing=»0″ button_use_icon=»default» button_icon_placement=»right» button_on_hover=»on» button_letter_spacing_hover=»0″] [/et_pb_button][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″][et_pb_button admin_label=»Botón» button_url=»https://aquamasters.cat/project/8e-masters-natacio-llarga-distancia-7e-relleus-mitja-distancia/» url_new_window=»off» button_text=»Galeria de fotos» button_alignment=»left» background_layout=»light» custom_button=»on» button_text_color=»#ffffff» button_bg_color=»#ee731f» button_letter_spacing=»0″ button_use_icon=»default» button_icon_placement=»right» button_on_hover=»on» button_letter_spacing_hover=»0″] [/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Texto» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

Bons resultats per encetar aquest 2017, que de ben segur ens portarà molts èxits!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

X