Crònica del XVI Trofeu Estils Màsters a Terrassa

[et_pb_section admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Texto» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

El passat diumenge, 15 de gener, va tenir lloc el XVI Trofeu de Terrassa Estils Màsters i el X Memorial Joaquim Lloberas, on van participar 251 nedadors i nedadores de 33 clubs. Pel que fa als nostres, vam participar-hi un total de 20 nedadors, aconseguint el trofeu al 3r club amb més participants, darrera de l’amfitrió –el Club Natació Terrassa-, amb 36 participants, i el Club Natació Sabadell amb 27. El nostre club va aconseguir la segona posició a la classificació per la suma de punts de totes les proves, tant sols superats pel CN Terrassa, que com ja hem dit, gairebé ens duplicava en nombre de participants.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»Fila»][et_pb_column type=»1_2″][et_pb_image admin_label=»Imagen» src=»http://aquamasters.cat/wp-content/uploads/2017/01/terrassa3.jpeg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_2″][et_pb_text admin_label=»Texto» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

A nivell personal, cal destacar el rècord d’Espanya i de Catalunya de Meritxell Gonfaus (+40) a la prova dels 100 estils femenins amb un temps de 1:10.42 (anterior nacional 1:12.08 i català 1:15.21).
A la prova dels 200 estils, la Meritxell es va quedar a tant sols una dècima del rècord nacional, però la marca sí li va valer per batre el rècord català. Va signar uns molt bons 2:37.37 (anterior català 2:39.93).
El tercer rècord català aconseguit va ser el batut per Dani Morales (+40) a la prova dels 100 papallona. Va nedar-los en 59.22, trencant la barrera del minut (anterior 1:00.19).
Excel.lents, Meri i Dani!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Texto» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

Pel que fa a la resta de l’equip, també hi va haver algunes participacions destacades. El primer AQM en saltar a l’aigua va ser en Jordi Martínez Quintanilla (+35), que va acabar en 3a posició als 200 estils i va guanyar la prova dels 100 braça.
En categoria femenina, la Meri Gonfaus va imposar-se als 200 estils i va ser plata als 100.
En Francisco Javier Moreno (+30), que s’estrenava com a AQM, va endur-se l’or als 25 braça, la plata als 25 esquena, i el bronze als 25 papallona i 25 lliures.
En Dani Morales, amb la marca abans mencionada, va fer-se amb l’or als 100 papallona, prova que també va guanyar la nostra companya Sabina Martínez (+30) en categoria femenina. També van ser per ella els 100 lliures.
La Gina López (+25) va vencer a les proves de 25 papallona, 25 esquena i 25 braça, i va ser segona als 25 lliures.
Els 25 esquena masculins van ser pel nostre company David Masip (+30), que també participava per primer cop com a AQM. La Lali Batlle (+45) va aconseguir el bronze als 25 esquena.
En David Àlvarez (+30) va classificar-se en segon lloc a la prova dels 100 estils.

La resta de participants del nostre equip van ser, per ordre d’aparició, Sandra Garcia, Esther Martínez, Álvaro Viol, Juanma Torralbo, Josep Puig, Noemí Molina, Fred Hendrik de Bruijn, Marc Subirachs i Maria Rosa Llivina.

Seguim sumant experiència en competició i bons moments fent club. Endavant, equip!!!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»Fila»][et_pb_column type=»1_2″][et_pb_image admin_label=»Imagen» src=»http://aquamasters.cat/wp-content/uploads/2017/01/Terrassa2.jpeg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] [/et_pb_image][et_pb_button admin_label=»Botón» button_url=»http://aquamasters.cat/wp-content/uploads/2017/01/resultats-xvi-trofeu-ms-estils-terrassa-15-01-2017-terrassa.pdf» url_new_window=»off» button_text=»Consultar els resultats» button_alignment=»center» background_layout=»light» custom_button=»on» button_text_color=»#ffffff» button_bg_color=»#ee731f» button_letter_spacing=»0″ button_use_icon=»default» button_icon_placement=»right» button_on_hover=»on» button_letter_spacing_hover=»0″] [/et_pb_button][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_2″][et_pb_image admin_label=»Imagen» src=»http://aquamasters.cat/wp-content/uploads/2017/01/terrassa5-2.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] [/et_pb_image][et_pb_button admin_label=»Botón» button_url=»https://aquamasters.cat/project/xvi-trofeu-terrassa-estils-masters/» url_new_window=»off» button_text=»Galeria de fotos» button_alignment=»center» background_layout=»light» custom_button=»on» button_text_color=»#ee731f» button_bg_color=»#ffffff» button_letter_spacing=»0″ button_use_icon=»default» button_icon_placement=»right» button_on_hover=»on» button_letter_spacing_hover=»0″] [/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

X