El botí en terres holandeses

[et_pb_section admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Texto» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

El passat cap de setmana, cinc dels nostres companys van desplaçar-se a la ciutat holandesa de Maastricht per prendre part al campionat nacional d’Holanda.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»Fila»][et_pb_column type=»1_2″][et_pb_image admin_label=»Imagen» src=»http://aquamasters.cat/wp-content/uploads/2017/01/2017-01-20-15-09-38.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_2″][et_pb_text admin_label=»Texto» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

El primer en llençar-se a l’aigua va ser en Fred Hendrik de Bruijn (+75) que va inaugurar el medaller AQM enduent-se l’or a la prova dels 800 lliures. A aquesta victòria també li van seguir les dels 200, 400 i 1500 lliures i la dels 200 braça.
A més d’en Fred, també van participar-hi quatre dones. En primer lloc, la Maria Rosa Llivina (+60) que va nedar els 400 i els 800 metres lliures. Va obtenir la tercera posició als 400 lliures, i la segona als 800.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»Fila»][et_pb_column type=»1_2″][et_pb_text admin_label=»Texto» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

Per la seva part, Meri Gonfaus, que s’estrenava en la categoria +40, va brodar el campionat aconseguint dos rècords d’Espanya i 2 rècords de Catalunya, a més de 3 ors i una plata. El primer rècord espanyol va caure a la prova dels 200 estils. Gonfaus va nedar-los en 2:36.47 (rècord anterior 2:37.20). El segon rècord nacional superat va ser el dels 200 braça amb un temps de 2:53.07 (anterior 2.53.30). En aquesta prova, al parcial dels 100 braça, va establir un nou rècord català amb 1:22.36. La Meri també va fer-se amb l’or a la prova dels 100 papallona, on va aconseguir el segon rècord català; i va ser segona als 400 estils.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_2″][et_pb_image admin_label=»Imagen» src=»http://aquamasters.cat/wp-content/uploads/2017/01/2017-01-21-16-26-26.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Texto» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

Una altra nedadora amb resultats destacats va ser la Sabina Martínez (+30), que continua esgarrapant segons a les seves millors marques personals. Va vèncer a les proves dels 200 papallona i 200, 400 i 800 lliures. Va ser en aquesta darrera prova on va millorar el seu propi rècord català deixant-lo en 9:51.35 (anterior 9:58.86).
La darrera nedadora AQM desplaçada a Maastricht va ser la Gina López (+25) que va participar a les proves de 50 braça, on va aconseguir la 14a posició; els 100 lliures, 18a; i els 100 estils, 12a.

En total, els nostres nedadors van endur-se un botí de 15 medalles (12 ors, 2 plates i 1 bronze).

Excel.lents Fred, Maria Rosa, Meri, Sabi i Gina!!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»Fila»][et_pb_column type=»1_2″][et_pb_button admin_label=»Botón» button_url=»http://aquamasters.cat/wp-content/uploads/2017/01/holanda-resultats.pdf» url_new_window=»off» button_text=»Consultar els resultats» button_alignment=»center» background_layout=»light» custom_button=»on» button_text_color=»#ffffff» button_bg_color=»#ee731f» button_letter_spacing=»0″ button_use_icon=»default» button_icon_placement=»right» button_on_hover=»on» button_letter_spacing_hover=»0″] [/et_pb_button][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_2″][et_pb_button admin_label=»Botón» button_url=»https://aquamasters.cat/project/open-dutch-masters-championships-short-course-2017/» url_new_window=»off» button_text=»Galeria de fotos» button_alignment=»center» background_layout=»light» custom_button=»on» button_text_color=»#ee731f» button_bg_color=»#ffffff» button_letter_spacing=»0″ button_use_icon=»default» button_icon_placement=»right» button_on_hover=»on» button_letter_spacing_hover=»0″] [/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

X