20 AQM al nacional màster

[et_pb_section admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Texto» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

Des d’avui 2 de febrer fins el 5 de febrer, 20 AQM prenen part al Campionat d’Espanya màster que té lloc a les instal·lacions de Son Hugo a Palma de Mallorca. 1424 nedadors i nedadores de 170 clubs hi participen.

L’equip femení està representat per 11 nedadores (Lali Batlle, Maria Rosa Llivina, Sabina Martínez, Cinta Vilanova, Esther Martínez, Meri Gonfaus, Sandra Garcia, Gina López, Maria Letosa, Isabel Garcia i Marina Vilarrasa). Pel que fa a l’equip masculí, està format per 9 nedadors (Quim Clapera, Josep Salom, Cesc Coll, Juanma Torralbo, Jordi Martínez-Quintanilla, Marc Subirachs, Jordi Font, Eneko Martos i Fred Hendrik de Bruijn).

[/et_pb_text][et_pb_button admin_label=»Botón» button_url=»http://aquamasters.cat/wp-content/uploads/2017/02/timing-equip-palma-pdf.pdf» url_new_window=»on» button_text=»TIMING NEDADORS AQM» button_alignment=»left» background_layout=»light» custom_button=»on» button_text_color=»#ffffff» button_bg_color=»#ee731f» button_letter_spacing=»0″ button_use_icon=»default» button_icon_placement=»right» button_on_hover=»on» button_letter_spacing_hover=»0″ /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

X