La segona jornada del Campionat d’Espanya

[et_pb_section admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Texto» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

La jornada de divendres ha sigut intensa i els nostres nedadors i nedadores han continuant brillant.

La jornada s’inaugurava amb el 4t lloc de la Maria Rosa Llivina (+60) a la prova dels 800 lliures. Poc després, la nostra companya Sabi Martínez (+30), faria sonar la campana pel seu rècord d’Espanya a la prova dels 800 lliures. Martínez aturava el cronòmetre amb uns excel·lents 9:49.27.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»Fila»][et_pb_column type=»1_2″][et_pb_image admin_label=»Imagen» src=»http://aquamasters.cat/wp-content/uploads/2017/02/img_9086.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_2″][et_pb_text admin_label=»Texto» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

Fred H. de Bruijn (+75) es penjava la medalla de plata als 400 lliures mentre que el Jordi Font es feia amb un meritori 5è lloc a la categoria +60.

Torn després pels 100 estils femenins que ens van deixar la segona plata de la jornada signada per Meri Gonfaus (+40), que aconseguia el rècord català de la prova. Gina López (+25) es classificava en 11a posició.

Els esquenistes, a la prova del doble hectòmetre, també van fer la seva feina: plata per Eneko Martos (+30) i per Sandra Garcia (+35). Maria Letosa (+25), va aconseguir la quarta posició.

Als 50 lliures, Cesc Coll (+55) batia el rècord d’Espanya deixant-lo en 26.42. Juanma Torralbo (+40) es classificava en 27a posició i Marc Subirachs (+35), en 30a posició.

Pel que fa a les dones, Cinta Vilanova (+45) s’imposava a la prova ràpida i Isabel Garcia (+40) era quarta.

Segon rècord d’Espanya de la jornada per Cesc Coll, aquest cop als 200 estils. El seu temps, 2:32.37. Jordi Martínez-Quintanilla (+35), es penjava el bronze a la mateixa prova.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Texto» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

La prova dels estils femenins també va deixar-nos dues medalles: la primera, l’or de la Meri Gonfaus a la categoria +40 i la segona, la plata de Gina López a +25. Sandra Garcia i Esther Martínez, ambdues de la categoria +35, van ser 5a i 9a, respectivament.

La jornada va acabar amb els relleus 4×50 estils masculins i femenins. En categoria masculina, el relleu +160 (Martos, Clapera, Martínez-Quintanilla i Coll) va penjar-se el bronze. En categoria +200, van ser 13ns (Font, Salom, Torralbo i H. de Bruijn).

En categoria femenina, or pel relleu +160 (S. Martínez, Gonfaus, I. Garcia i Vilanova) i 6a posició pel relleu +120 (Letosa, E. Martínez, S. Garcia i López).

Tres rècords d’Espanya i un de Catalunya els obtinguts en la segona jornada de campionat, a més de 6 medalles d’or, 5 de plata i 2 de bronze. El club, se situa en 9a posició a la classificació general.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»Fila»][et_pb_column type=»1_2″][et_pb_image admin_label=»Imagen» src=»http://aquamasters.cat/wp-content/uploads/2017/02/img_9132.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] [/et_pb_image][et_pb_button admin_label=»Botón» button_url=»http://www.rfen.es/publicacion/campeonatos/schedule.asp?c=2017XX100001&s=2017&fed=rfen100&f=03/02/2017″ url_new_window=»on» button_text=»Resultats de la segona jornada» button_alignment=»center» background_layout=»light» custom_button=»on» button_text_color=»#ffffff» button_bg_color=»#ee731f» button_letter_spacing=»0″ button_use_icon=»default» button_icon_placement=»right» button_on_hover=»on» button_letter_spacing_hover=»0″] [/et_pb_button][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_2″][et_pb_image admin_label=»Imagen» src=»http://aquamasters.cat/wp-content/uploads/2017/02/img_9130.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] [/et_pb_image][et_pb_button admin_label=»Botón» button_url=»https://aquamasters.cat/project/xxiii-cto-espana-open-master-invierno/» url_new_window=»on» button_text=»Galeria de fotos» button_alignment=»center» background_layout=»light» custom_button=»on» button_text_color=»#ee731f» button_bg_color=»#ffffff» button_letter_spacing=»0″ button_use_icon=»default» button_icon_placement=»right» button_on_hover=»on» button_letter_spacing_hover=»0″] [/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

X