Tercera jornada al Campionat d’Espanya

[et_pb_section admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Texto» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

La sessió de dissabte també va ser una jornada productiva pel nostre equip que va continuar sumant medalles, rècords i bons registres a les proves nedades.

La jornada va començar amb la participació a la prova dels 50 papallona. El primer en tirar-se a l’aigua en aquesta prova va ser en Cesc Coll (+55) que es feia amb la medalla de plata. En Juanma Torralbo (+40), aconseguia la 25a posició. Pel que fa a les dones, tant la Cinta Vilanova (+45) com l’Isabel Garcia (+40) guanyaven el bronze a les seves respectives categories.

La següent prova que es va disputar van ser els 100 esquena. L’Eneko Martos (+30) va acabar en 5a posició, mentre que la Sandra Garcia (+35) i la Maria Letosa (+25) van aconseguir pujar al darrer esglaó del podi. La Lali Batlle (+45) va ser setena en aquesta prova.

Després de l’esquena va ser el torn dels 200 lliures. En Fred Hendrik de Bruijn (+75) i en Cesc Coll (+55) van imposar-se a la prova a les seves respectives categories. En el cas d’en Cesc, a més, va fer-ho batent el rècord d’Espanya de la categoria amb un temps de 2:11.43. En categoria femenina, la Cinta Vilanova va guanyar l’or a la categoria +45 i la Sabina Martínez va fer-se amb la plata a +30. La Gina López (+25), va aconseguir la sisena posició i l’Esther Martínez (+35) va ser 12a.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»Fila»][et_pb_column type=»1_2″][et_pb_text admin_label=»Texto» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

La darrera prova individual van ser els 100 braça. En Josep Salom (+55) va vèncer la prova, mentre que en Quim Clapera es proclamava sotscampió a la categoria +50. En Juanma Torralbo, a la categoria +40, va ésser 12è i en Jordi Martínez-Quintanilla (+35), 5è. Pel que fa a les fèmines, Meri Gonfaus (+40) batia el rècord d’Espanya amb una magnífica marca 1:17.80. La seva companya, Esther Martínez (+35), era 7a.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_2″][et_pb_image admin_label=»Imagen» src=»http://aquamasters.cat/wp-content/uploads/2017/02/img_9040.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Texto» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

La jornada tancava amb els relleus de 4×50 lliures mixtes. En categoria +200 (Salom, I. Garcia, Coll i Vilanova) l’equip va ser segon. En categoria +160 (Clapera, Gonfaus, S. Martínez i Martínez-Quintanilla), van ser 4ts i en +120 (S. Garcia, Torralbo, Subirachs i López) , 20ns.

En total, la jornada ens va deixar dos rècords d’Espanya. El medaller després d’aquesta tercera jornada era de 19 ors, 11 plates i 8 bronzes. El club continuava en 9a posició a la classificació general.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»Fila»][et_pb_column type=»1_2″][et_pb_image admin_label=»Imagen» src=»http://aquamasters.cat/wp-content/uploads/2017/02/img_9020.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] [/et_pb_image][et_pb_button admin_label=»Botón» button_url=»http://www.rfen.es/publicacion/campeonatos/schedule.asp?c=2017XX100001&s=2017&fed=rfen100&f=04/02/2017″ url_new_window=»on» button_text=»Resultats de la tercera jornada» button_alignment=»center» background_layout=»light» custom_button=»on» button_text_color=»#ffffff» button_bg_color=»#ee731f» button_letter_spacing=»0″ button_use_icon=»default» button_icon_placement=»right» button_on_hover=»on» button_letter_spacing_hover=»0″] [/et_pb_button][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_2″][et_pb_image admin_label=»Imagen» src=»http://aquamasters.cat/wp-content/uploads/2017/02/img_9003.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] [/et_pb_image][et_pb_button admin_label=»Botón» button_url=»https://aquamasters.cat/project/xxiii-cto-espana-open-master-invierno/» url_new_window=»on» button_text=»Galeria de fotos» button_alignment=»center» background_layout=»light» custom_button=»on» button_text_color=»#ee731f» button_bg_color=»#ffffff» button_letter_spacing=»0″ button_use_icon=»default» button_icon_placement=»right» button_on_hover=»on» button_letter_spacing_hover=»0″] [/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

X