Quarta jornada al Campionat d’Espanya

[et_pb_section admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Texto» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

El diumenge va tenir lloc la quarta i darrera jornada del Campionat d’Espanya. El cansament acumulat no va fer minvar els bons resultats del nostre equip, que va continuar al capdamunt de totes les classificacions.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»Fila»][et_pb_column type=»1_2″][et_pb_image admin_label=»Imagen» src=»http://aquamasters.cat/wp-content/uploads/2017/02/img_9066.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

[/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_2″][et_pb_text admin_label=»Texto» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

La primera en llençar-se a l’aigua va ser la Marina Vilarrasa (+45), que va aconseguir la 14a posició als 50 braça. La Gina López (+25), va classificar-se 11a. Pel que fa a la categoria masculina, en Josep Salom (+55) va imposar-se a la prova, igual que el seu company Quim Clapera que, a més, batia el rècord d’Espanya de la categoria +50 amb un temps de 31.86.

Els 100 lliures femenins van deixar-nos força medalles. La primera, la d’or de la Cinta Vilanova (+45), la segona va ser per la Meri Gonfaus (+40), que va guanyar la de plata i va batre el rècord català de la prova; i la tercera, la de bronze per la Sabi Martínez (+30). També van nedar aquesta prova la Lali Batlle (+45), 15a i la Gina López (+25), 9a.

En categoria masculina, en Juanma Torralbo (+40) també nedava l’hectòmetre de lliures, aconseguint la 24a posició. En Jordi Martínez-Quintanilla i en Marc Subirachs, ambdós de la categoria +35, van ser 8è i 22è respectivament.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Texto» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

Per acabar, es van nedar els relleus de 4×50 estils mixtes. L’equip +120 van ser quarts (Martos, Martínez-Quintanilla, S. Martínez, Gonfaus), mentre que el +160 (Letosa, Clapera, I. Garcia i Subirachs) es feia amb la medalla de bronze.

Després de quatre jornades intenses, el nostre club va aconseguir 22 medalles d’or, 12 de plata i 10 de bronze. En total, els nostres van batre 8 rècords d’Espanya. A més, per la suma de punts, vam aconseguir la 9a posició a la classificació general dels 166 clubs participants, essent el primer club català classificat. Per categories, les dones van ser 8es i els homes 14ns.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»Fila»][et_pb_column type=»1_2″][et_pb_button admin_label=»Botón» button_url=»http://www.rfen.es/publicacion/campeonatos/schedule.asp?c=2017XX100001&s=2017&fed=rfen100&f=05/02/2017″ url_new_window=»on» button_text=»Resultats de la quarta jornada» button_alignment=»center» background_layout=»light» custom_button=»on» button_text_color=»#ffffff» button_bg_color=»#ee731f» button_letter_spacing=»0″ button_use_icon=»default» button_icon_placement=»right» button_on_hover=»on» button_letter_spacing_hover=»0″]

[/et_pb_button][et_pb_button admin_label=»Botón» button_url=»http://aquamasters.cat/wp-content/uploads/2017/02/archivo-7-2-17-11-41-18.jpeg» url_new_window=»on» button_text=»Classificació de medaller» button_alignment=»center» background_layout=»light» custom_button=»on» button_text_color=»#ee731f» button_bg_color=»#ffffff» button_letter_spacing=»0″ button_use_icon=»default» button_icon_placement=»right» button_on_hover=»on» button_letter_spacing_hover=»0″]

[/et_pb_button][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_2″][et_pb_button admin_label=»Botón» button_url=»http://www.rfen.es/publicacion/campeonatos/files/rfen100/2017/2017XX100001/resultados_clubes.pdf» url_new_window=»on» button_text=»Resultats per Clubs» button_alignment=»center» background_layout=»light» custom_button=»on» button_text_color=»#ee731f» button_bg_color=»#ffffff» button_letter_spacing=»0″ button_use_icon=»default» button_icon_placement=»right» button_on_hover=»on» button_letter_spacing_hover=»0″]

[/et_pb_button][et_pb_button admin_label=»Botón» button_url=»https://aquamasters.cat/project/xxiii-cto-espana-open-master-invierno/» url_new_window=»on» button_text=»Galeria d’imatges i vídeos» button_alignment=»center» background_layout=»light» custom_button=»on» button_text_color=»#ffffff» button_bg_color=»#ee731f» button_letter_spacing=»0″ button_use_icon=»default» button_icon_placement=»right» button_on_hover=»on» button_letter_spacing_hover=»0″]

[/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

X