Campionat d’Espanya de llarga distància

[et_pb_section admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Texto» background_layout=»light» text_orientation=»justified» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

El passat diumenge 19 de Febrer es va celebrar a Mataró el III Campionat d’Espanya de Llarga Distància en piscina de 50 que va acollir 133 nedadors i nedadores de 40 clubs. Pel que fa als nostres, van participar-hi 1 nedador i 7 nedadores. Tots ells van nedar la prova dels 3000 metres lliures.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»1_2″][et_pb_image admin_label=»Imagen» src=»http://aquamasters.cat/wp-content/uploads/2017/02/img_9180.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_2″][et_pb_text admin_label=»Texto» background_layout=»light» text_orientation=»justified» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

En Xavi Galiana va ser l’únic representant masculí del nostre equip i va classificar-se en 10a posició a la categoria +40.

L’equip femení, format per Cinta Vilanova, Meri Gonfaus, Sandra Garcia, Esther Martínez, Sabi Martínez, Maria Letosa i Gina López, va aconseguir la primera posició a la classificació per clubs femenina amb un total de 86 punts, seguits pel CN Sabadell (67 punts) i el CN L’Hospitalet (55 punts). Es tracta d’una fita pel nostre club, doncs és el primer cop que l’equip es puja a l’esglaó més alt del pòdium en un Campionat d’Espanya. A la classificació general, el nostre club va obtenir una meritòria 5a plaça.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Texto» background_layout=»light» text_orientation=»justified» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

Cal destacar la victòria de Cinta Vilanova a la categoria +45 que va imposar-se a la prova i va batre el rècord d’Espanya amb un temps de 42:48.27 (anterior 44:15.93). Al seu pas pels 2000 metres (28:28.22), va aconseguir batre el rècord de Catalunya.

Sabi Martínez va proclamar-se sotscampiona d’Espanya a la categoria +30. El seu temps, 40:29.86 suposa un nou rècord català, com també ho són els seus parcials de 1500 i 2000 (20:05.10 i 26:50.35, respectivament).

Per últim, Meri Gonfaus, va fer-se amb el bronze a la categoria +40 amb un temps de 43:54.30, rècord català. Al seu pas pels 2000, també va batre el rècord de Catalunya amb 29:10.50).

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»1_4″][et_pb_image admin_label=»Imagen» src=»http://aquamasters.cat/wp-content/uploads/2017/02/img_9188.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_4″][et_pb_image admin_label=»Imagen» src=»http://aquamasters.cat/wp-content/uploads/2017/02/img_9187.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_4″][et_pb_image admin_label=»Imagen» src=»http://aquamasters.cat/wp-content/uploads/2017/02/img_9190.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_4″][et_pb_image admin_label=»Imagen» src=»http://aquamasters.cat/wp-content/uploads/2017/02/img_9184.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Texto» background_layout=»light» text_orientation=»justified» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

La resta de noies de l’equip, en les seves respectives  categories, van aconseguir les posicions següents: Esther Martínez, 4a i Sandra Garcia, 5a a +35. Maria Letosa, 7a i Gina López, 8a a +25.

Gran jornada la viscuda ahir, no només per la victòria sinó perquè l’equip va fer pinya de principi a fi per tal d’aconseguir el repte que s’havien proposat.

Enhorabona al Xavi i a l’equip femení AQM!!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»1_2″][et_pb_image admin_label=»Imagen» src=»http://aquamasters.cat/wp-content/uploads/2017/02/img_9176.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_2″][et_pb_image admin_label=»Imagen» src=»http://aquamasters.cat/wp-content/uploads/2017/02/img_9175.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»row» make_fullwidth=»off» use_custom_width=»off» width_unit=»on» use_custom_gutter=»off» allow_player_pause=»off» parallax=»off» parallax_method=»off» make_equal=»off» parallax_1=»off» parallax_method_1=»off» parallax_2=»off» parallax_method_2=»off» parallax_3=»off» parallax_method_3=»off» module_class_1=»ds-vertical-align» module_class_2=»ds-vertical-align» module_class_3=»ds-vertical-align»][et_pb_column type=»1_2″][et_pb_button admin_label=»Botón» url_new_window=»on» button_text=»RESULTATS MASCULINS» button_alignment=»center» background_layout=»light» custom_button=»on» button_letter_spacing=»0″ button_use_icon=»default» button_icon_placement=»right» button_on_hover=»on» button_letter_spacing_hover=»0″ button_url=»http://aquamasters.cat/wp-content/uploads/2017/02/abso3000lm01categoria.pdf» button_text_color=»#ffffff» button_bg_color=»#ee731f» button_border_color=»#ee731f»] [/et_pb_button][et_pb_button admin_label=»Botón» button_url=»http://aquamasters.cat/wp-content/uploads/2017/02/clasificacion_club.pdf» url_new_window=»off» button_text=»CLASSIFICACIONS» button_alignment=»center» background_layout=»light» custom_button=»on» button_letter_spacing=»0″ button_use_icon=»default» button_icon_placement=»right» button_on_hover=»on» button_letter_spacing_hover=»0″ button_text_color=»#ee731f» button_bg_color=»#ffffff» button_border_color=»#ee731f»] [/et_pb_button][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_2″][et_pb_button admin_label=»Botón» url_new_window=»on» button_text=»RESULTATS FEMENINS» button_alignment=»center» background_layout=»light» custom_button=»on» button_letter_spacing=»0″ button_use_icon=»default» button_icon_placement=»right» button_on_hover=»on» button_letter_spacing_hover=»0″ button_url=»http://aquamasters.cat/wp-content/uploads/2017/02/abso3000lf01categoria.pdf» button_text_color=»#ee731f» button_border_color=»#ee731f»] [/et_pb_button][et_pb_button admin_label=»Botón» url_new_window=»on» button_text=»GALERÍA DE FOTOS» button_alignment=»center» background_layout=»light» custom_button=»on» button_letter_spacing=»0″ button_use_icon=»default» button_icon_placement=»right» button_on_hover=»on» button_letter_spacing_hover=»0″ button_url=»https://aquamasters.cat/project/iii-campionat-despanya-master-llarga-distancia/» button_text_color=»#ffffff» button_bg_color=»#ee731f» button_border_color=»#ee731f»] [/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

X