XIX Trofeu Natació Màster Club INEF Lleida

[et_pb_section admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Texto» background_layout=»light» text_orientation=»justified» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

El passat dissabte 11 de març, 10 AQM van desplaçar-se a la capital del Segrià per disputar el XIX Trofeu Natació màster del Club INEF Lleida. Van participar-hi 123 nedadors i nedadores de 25 clubs.
Pel que fa als nostres, l’equip masculí va estar format per en Miquel Caralt, en Jordi Talavera, en Jordi Martínez-Quintanilla i l’Andreu Esteva.
L’equip femení va estar representat per la Cinta Vilanova, Esther Martínez, Sandra Garcia, Laia Riba, Sabi Martínez i Gina López.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»Fila»][et_pb_column type=»1_3″][et_pb_text admin_label=»Texto» background_layout=»light» text_orientation=»justified» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

Cal destacar els dos rècords d’Espanya aconseguits per la nostra nedadora Cinta Vilanova (+45) als 50 i 100 lliures. La Cinta va aturar el cronòmetre en 28.22 als 50 lliures i 1:01.58 a la primera posta del relleu de 4×100 lliures femenins; i també el rècord català d’en Miquel Caralt (+50) a la prova dels 400 estils amb un temps de 5:39.16.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″][et_pb_image admin_label=»Imagen» src=»http://aquamasters.cat/wp-content/uploads/2017/03/img_9365.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″][et_pb_image admin_label=»Imagen» src=»http://aquamasters.cat/wp-content/uploads/2017/03/img_9310.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»Fila»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Texto» background_layout=»light» text_orientation=»justified» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

Pel que fa als resultats a la classificació general, en Jordi Talavera (+40) va fer-se amb la victòria a la prova dels 400 lliures, mentre que la seva companya Esther Martínez (+35) va ser tercera.
A la prova dels 50 papallona, la Sabi Martínez (+30) va guanyar la prova ex aequo amb la nedadora del Triatlón Cierzo. La Gina López (+25), va ésser tercera.
Als 50 lliures, la Cinta Vilanova (+45) va vèncer la prova amb un temps de 28.22, on va aconseguir el rècord d’Espanya abans mencionat (anterior 28.59).
Victòria també pel Jordi Martínez-Quintanilla (+35) a la prova dels 200 braça, que batia el rècord del campionat.
Als 200 estils, en Jordi Talavera va fer-se amb el bronze. En Jordi Martínez-Quintanilla (+35) va classificar-se en segona posició als 200 lliures, igual que la seva companya Sandra Garcia (+35) en categoria femenina.
Finalment, en Miquel Caralt (+50) s’imposava a la prova dels 400 estils amb un temps de 5:39.16, batia el rècord català de la prova (anterior 5:39.80) i establia un nou rècord del campionat.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»Fila»][et_pb_column type=»1_2″][et_pb_image admin_label=»Imagen» src=»http://aquamasters.cat/wp-content/uploads/2017/03/img_9304.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_2″][et_pb_text admin_label=»Texto» background_layout=»light» text_orientation=»justified» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

L’equip femení format per la Cinta Vilanova, Sabi Martínez, Gina López i Laia Riba (que s’estrenava com a nedadora AQM), va disputar la prova dels 4×100 lliures. Van vèncer a la prova i van establir un nou rècord del campionat. Sens dubte, cal remarcar l’extraordinari 1:01.58 aconseguit per la Cinta Vilanova a la primera posta del relleu, rècord d’Espanya (anterior 1:02.05).

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»Fila»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Texto» background_layout=»light» text_orientation=»justified» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

EXCEL.LENT JORNADA, un cop més, la viscuda a terres lleidatanes!!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»Fila»][et_pb_column type=»1_2″][et_pb_image admin_label=»Imagen» src=»http://aquamasters.cat/wp-content/uploads/2017/03/img_9313.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_2″][et_pb_image admin_label=»Imagen» src=»http://aquamasters.cat/wp-content/uploads/2017/03/img_9311.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»Fila» make_fullwidth=»off» use_custom_width=»off» width_unit=»on» use_custom_gutter=»off» allow_player_pause=»off» parallax=»off» parallax_method=»off» make_equal=»on» parallax_1=»off» parallax_method_1=»off» parallax_2=»off» parallax_method_2=»off» module_id_1=»ds-vertical-align» module_class_1=»ds-vertical-align» module_id_2=»ds-vertical-align» module_class_2=»ds-vertical-align» parallax_3=»off» parallax_method_3=»off» module_id_3=»ds-vertical-align» module_class_3=»ds-vertical-align»][et_pb_column type=»1_3″][et_pb_button admin_label=»Botón» button_url=»http://aquamasters.cat/wp-content/uploads/2017/03/lleida-resultats.pdf» url_new_window=»on» button_text=»Resultats» button_alignment=»center» background_layout=»light» custom_button=»on» button_letter_spacing=»0″ button_use_icon=»default» button_icon_placement=»right» button_on_hover=»on» button_letter_spacing_hover=»0″ button_text_color=»#ee731f» button_border_color=»#ee731f»] [/et_pb_button][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″][et_pb_button admin_label=»Botón» button_url=»http://www.rfen.es/publicacion/noticias.asp?n=17053″ url_new_window=»on» button_text=»Notícia RFEN » button_alignment=»center» background_layout=»light» custom_button=»on» button_letter_spacing=»0″ button_use_icon=»default» button_icon_placement=»right» button_on_hover=»on» button_letter_spacing_hover=»0″ button_text_color=»#ffffff» button_bg_color=»#ee731f» button_border_color=»#ee731f» button_icon_color=»#ffffff» button_text_color_hover=»#ffffff»] [/et_pb_button][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″][et_pb_button admin_label=»Botón» button_url=»https://aquamasters.cat/project/xix-trofeu-natacio-master-club-inef-lleida/» url_new_window=»on» button_text=»Galeria d’imatges» button_alignment=»center» background_layout=»light» custom_button=»on» button_letter_spacing=»0″ button_use_icon=»default» button_icon_placement=»right» button_on_hover=»on» button_letter_spacing_hover=»0″ button_text_color=»#ee731f» button_border_color=»#ee731f»] [/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

X