16È OPEN MÀSTERS FONS MATARÒ

[et_pb_section transparent_background=»off» allow_player_pause=»off» inner_shadow=»off» parallax=»off» parallax_method=»on» make_fullwidth=»off» use_custom_width=»off» width_unit=»off» custom_width_px=»1080px» custom_width_percent=»80%» make_equal=»off» use_custom_gutter=»off» fullwidth=»off» specialty=»off» admin_label=»section» disabled=»off»][et_pb_row make_fullwidth=»off» use_custom_width=»off» width_unit=»off» custom_width_px=»1080px» custom_width_percent=»80%» use_custom_gutter=»off» gutter_width=»3″ allow_player_pause=»off» parallax=»off» parallax_method=»on» make_equal=»off» parallax_1=»off» parallax_method_1=»on» parallax_2=»off» parallax_method_2=»on» parallax_3=»off» parallax_method_3=»on» parallax_4=»off» parallax_method_4=»on» admin_label=»Fila» disabled=»off»][et_pb_column type=»4_4″ disabled=»off» parallax=»off» parallax_method=»on»][et_pb_text background_layout=»light» text_orientation=»justified» admin_label=»Texto» use_border_color=»off» border_style=»solid» disabled=»off»]

El passat 2 d’abril va tenir lloc a les instal·lacions del CN Mataró el 16è Open Màster de Fons. Van participar-hi 233 nedadors i nedadores. Pel que fa als nostres, van prendre-hi part 13 nedadors i nedadores (Sabina Martínez, Maria Letosa, Esther Martínez, Gina López, Cira Navarro, Meri Gonfaus, Sandra Garcia, Álvaro Viol, Juanma Torralbo, Ruben Montalvez, Álex Amorós, Dani Morales i Jordi Talavera).

Hem de destacar els dos rècords de Catalunya aconseguits: Sabi Martínez a la prova dels 1500 lliures amb 20:03.81 (anterior 20:05.10) a la categoria +30 i  Meri Gonfaus a la prova dels 50 braça amb 38.92 (anterior 39.09), categoria +30.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row make_fullwidth=»off» use_custom_width=»off» width_unit=»off» custom_width_px=»1080px» custom_width_percent=»80%» use_custom_gutter=»off» gutter_width=»3″ allow_player_pause=»off» parallax=»off» parallax_method=»on» make_equal=»off» parallax_1=»off» parallax_method_1=»on» parallax_2=»off» parallax_method_2=»on» parallax_3=»off» parallax_method_3=»on» parallax_4=»off» parallax_method_4=»on» admin_label=»Fila» disabled=»off»][et_pb_column type=»1_2″ disabled=»off» parallax=»off» parallax_method=»on»][et_pb_image src=»http://aquamasters.cat/wp-content/uploads/2017/04/img_4073.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on»][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_2″ disabled=»off» parallax=»off» parallax_method=»on»][et_pb_image src=»http://aquamasters.cat/wp-content/uploads/2017/04/img_4171.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on»][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row make_fullwidth=»off» use_custom_width=»off» width_unit=»off» custom_width_px=»1080px» custom_width_percent=»80%» use_custom_gutter=»off» gutter_width=»3″ allow_player_pause=»off» parallax=»off» parallax_method=»on» make_equal=»off» parallax_1=»off» parallax_method_1=»on» parallax_2=»off» parallax_method_2=»on» parallax_3=»off» parallax_method_3=»on» parallax_4=»off» parallax_method_4=»on» admin_label=»Fila» disabled=»off»][et_pb_column type=»4_4″ disabled=»off» parallax=»off» parallax_method=»on»][et_pb_text background_layout=»light» text_orientation=»justified» admin_label=»Texto» use_border_color=»off» border_style=»solid» disabled=»off»]

A nivell individual, alguns dels nostres nedadors i nedadores van aconseguir classificar-se a les primeres posicions, com és el cas de Sabi Martínez, 1a als 1500 lliures; Àlvaro Viol, 2n als 50 papallona; Cira Navarro, 1a als 50 papallona i 50 lliures; Ruben Montalvez, 3r als 50 braça i 2n als 50 esquena; i Meri Gonfaus, 1a als 50 braça.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row make_fullwidth=»off» use_custom_width=»off» width_unit=»on» custom_width_px=»1080px» custom_width_percent=»80%» use_custom_gutter=»off» gutter_width=»3″ allow_player_pause=»off» parallax=»off» parallax_method=»off» make_equal=»on» parallax_1=»off» parallax_method_1=»off» parallax_2=»off» parallax_method_2=»off» parallax_3=»off» parallax_method_3=»off» parallax_4=»off» parallax_method_4=»on» module_id_1=»ds-vertical-align» module_id_2=»ds-vertical-align» module_id_3=»ds-vertical-align» module_class_1=»ds-vertical-align» module_class_2=»ds-vertical-align» module_class_3=»ds-vertical-align» admin_label=»Fila» disabled=»off»][et_pb_column type=»1_2″ disabled=»off» module_class=»ds-vertical-align» module_id=»ds-vertical-align» parallax=»off» parallax_method=»off»][et_pb_button button_url=»http://aquamasters.cat/wp-content/uploads/2017/04/mataro-resultats.pdf» url_new_window=»on» button_text=»Resultats» button_alignment=»center» background_layout=»light» admin_label=»Botón» custom_button=»on» button_text_size=»20″ button_text_color=»#ee731f» button_border_color=»#ee731f» button_letter_spacing=»0″ button_use_icon=»default» button_icon_placement=»right» button_on_hover=»on» button_letter_spacing_hover=»0″ disabled=»off»] [/et_pb_button][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_2″ disabled=»off» module_class=»ds-vertical-align» module_id=»ds-vertical-align» parallax=»off» parallax_method=»off»][et_pb_button button_url=»https://aquamasters.cat/project/16e-open-master-fons-cn-mataro/» url_new_window=»on» button_text=»Galería d’imatges» button_alignment=»center» background_layout=»light» admin_label=»Botón» custom_button=»on» button_text_size=»20″ button_text_color=»#ffffff» button_bg_color=»#ee731f» button_border_color=»#ee731f» button_letter_spacing=»0″ button_use_icon=»default» button_icon_color=»#ffffff» button_icon_placement=»right» button_on_hover=»on» button_text_color_hover=»#ffffff» button_letter_spacing_hover=»0″ disabled=»off»] [/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

X