II TROFEU MÀSTER CN L’HOSPITALET

[et_pb_section transparent_background=»off» allow_player_pause=»off» inner_shadow=»off» parallax=»off» parallax_method=»on» make_fullwidth=»off» use_custom_width=»off» width_unit=»off» custom_width_px=»1080px» custom_width_percent=»80%» make_equal=»off» use_custom_gutter=»off» fullwidth=»off» specialty=»off» admin_label=»section» disabled=»off»][et_pb_row make_fullwidth=»off» use_custom_width=»off» width_unit=»off» custom_width_px=»1080px» custom_width_percent=»80%» use_custom_gutter=»off» gutter_width=»3″ allow_player_pause=»off» parallax=»off» parallax_method=»on» make_equal=»off» parallax_1=»off» parallax_method_1=»on» parallax_2=»off» parallax_method_2=»on» parallax_3=»off» parallax_method_3=»on» parallax_4=»off» parallax_method_4=»on» admin_label=»Fila» disabled=»off»][et_pb_column type=»4_4″ disabled=»off» parallax=»off» parallax_method=»on»][et_pb_text background_layout=»light» text_orientation=»justified» admin_label=»Texto» use_border_color=»off» border_style=»solid» disabled=»off»]

El passat dissabte 22 d’abril va tenir lloc el II Trofeu màster CN L’Hospitalet. Hi van prendre part 193 nedadors i nedadores, 15 dels quals van ser Aquamàsters. El nostre club es va classificar en tercera posició a la classificació general.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row make_fullwidth=»off» use_custom_width=»off» width_unit=»off» custom_width_px=»1080px» custom_width_percent=»80%» use_custom_gutter=»off» gutter_width=»3″ allow_player_pause=»off» parallax=»off» parallax_method=»on» make_equal=»off» parallax_1=»off» parallax_method_1=»on» parallax_2=»off» parallax_method_2=»on» parallax_3=»off» parallax_method_3=»on» parallax_4=»off» parallax_method_4=»on» admin_label=»Fila» disabled=»off»][et_pb_column type=»2_3″ disabled=»off» parallax=»off» parallax_method=»on»][et_pb_text background_layout=»light» text_orientation=»justified» admin_label=»Texto» use_border_color=»off» border_style=»solid» disabled=»off»]

Cal destacar el rècord d’Espanya aconseguit per Dani Morales (categoria +40) a la prova dels 100 papallona amb un temps de 1:00.65 (anterior 1:01.40) i també el rècord de Catalunya a la prova dels 50 papallona amb 26.97 (anterior 27.38)

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″ disabled=»off» parallax=»off» parallax_method=»on»][et_pb_image src=»http://aquamasters.cat/wp-content/uploads/2017/04/img_4262.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on»][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row make_fullwidth=»off» use_custom_width=»off» width_unit=»off» custom_width_px=»1080px» custom_width_percent=»80%» use_custom_gutter=»off» gutter_width=»3″ allow_player_pause=»off» parallax=»off» parallax_method=»on» make_equal=»off» parallax_1=»off» parallax_method_1=»on» parallax_2=»off» parallax_method_2=»on» parallax_3=»off» parallax_method_3=»on» parallax_4=»off» parallax_method_4=»on» admin_label=»Fila» disabled=»off»][et_pb_column type=»4_4″ disabled=»off» parallax=»off» parallax_method=»on»][et_pb_text background_layout=»light» text_orientation=»justified» admin_label=»Texto» use_border_color=»off» border_style=»solid» disabled=»off»]

Pel que fa a les proves de relleus, l’equip femení format per Sandra Garcia, Esther Martínez, Sabina Martínez i Gina López (categoria +120), va fer-se amb el rècord d’Espanya a la prova dels 4×100 estils amb un temps de 5:07.59 (anterior 5:16.73).

L’equip masculí format per Eneko Martos, Jordi Martínez-Quintanilla, Dani Morales i Jordi Talavera (categoria +120) va establir un nou rècord català a la mateixa prova, amb uns excel·lents 4:15.48.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row make_fullwidth=»off» use_custom_width=»off» width_unit=»off» custom_width_px=»1080px» custom_width_percent=»80%» use_custom_gutter=»off» gutter_width=»3″ allow_player_pause=»off» parallax=»off» parallax_method=»on» make_equal=»off» parallax_1=»off» parallax_method_1=»on» parallax_2=»off» parallax_method_2=»on» parallax_3=»off» parallax_method_3=»on» parallax_4=»off» parallax_method_4=»on» admin_label=»Fila» disabled=»off»][et_pb_column type=»1_2″ disabled=»off» parallax=»off» parallax_method=»on»][et_pb_image src=»http://aquamasters.cat/wp-content/uploads/2017/04/img_4674.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on»][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_2″ disabled=»off» parallax=»off» parallax_method=»on»][et_pb_image src=»http://aquamasters.cat/wp-content/uploads/2017/04/img_4564.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on»][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row make_fullwidth=»off» use_custom_width=»off» width_unit=»off» custom_width_px=»1080px» custom_width_percent=»80%» use_custom_gutter=»off» gutter_width=»3″ allow_player_pause=»off» parallax=»off» parallax_method=»on» make_equal=»off» parallax_1=»off» parallax_method_1=»on» parallax_2=»off» parallax_method_2=»on» parallax_3=»off» parallax_method_3=»on» parallax_4=»off» parallax_method_4=»on» admin_label=»Fila» disabled=»off»][et_pb_column type=»4_4″ disabled=»off» parallax=»off» parallax_method=»on»][et_pb_text background_layout=»light» text_orientation=»justified» admin_label=»Texto» use_border_color=»off» border_style=»solid» disabled=»off»]

A nivell individual, els nostres nedadors i nedadores van aconseguir en nombroses ocasions estar al capdamunt de les classificacions per prova. Sabi Martínez (1a als 100 i 200 papallona), Dani Morales (1r als 100 papallona i 2n als 50 papallona) Jordi Talavera (3r als 100 papallona), Álvaro Viol (2n als 100 esquena), Jordi Martínez Quintanilla (1r als 50 i 100 braça) i Esther Martínez (1a als 100 braça i 2a als 400 lliures),  Gina López (2a als 200 estils), Juanma Torralbo (3r als 200 estils i 2n als 200 braça) i Sandra Garcia (1a als 50 esquena).

Pel que fa als relleus, l’equip format per Álvaro Viol, Juanma Torralbo, Álex Amorós i Miquel Caralt (categoria +120), va aconseguir la segona posició al relleu 4×50 lliures masculins.

Excel·lents resultats per tractar-se de la primera competició en piscina llarga!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row make_fullwidth=»off» use_custom_width=»off» width_unit=»on» custom_width_px=»1080px» custom_width_percent=»80%» use_custom_gutter=»off» gutter_width=»3″ allow_player_pause=»off» parallax=»off» parallax_method=»off» make_equal=»on» parallax_1=»off» parallax_method_1=»off» parallax_2=»off» parallax_method_2=»off» parallax_3=»off» parallax_method_3=»off» parallax_4=»off» parallax_method_4=»on» module_id_1=»ds-vertical-align» module_id_2=»ds-vertical-align» module_id_3=»ds-vertical-align» module_class_1=»ds-vertical-align» module_class_2=»ds-vertical-align» module_class_3=»ds-vertical-align» admin_label=»Fila» disabled=»off»][et_pb_column type=»1_2″ disabled=»off» module_class=»ds-vertical-align» module_id=»ds-vertical-align» parallax=»off» parallax_method=»off»][et_pb_button button_url=»http://aquamasters.cat/wp-content/uploads/2017/04/hospi-resultats.pdf» url_new_window=»on» button_text=»Resultats» button_alignment=»center» background_layout=»light» admin_label=»Botón» custom_button=»on» button_text_size=»20″ button_text_color=»#ee731f» button_border_color=»#ee731f» button_letter_spacing=»0″ button_use_icon=»default» button_icon_placement=»right» button_on_hover=»on» button_letter_spacing_hover=»0″ disabled=»off»] [/et_pb_button][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_2″ disabled=»off» module_class=»ds-vertical-align» module_id=»ds-vertical-align» parallax=»off» parallax_method=»off»][et_pb_button button_url=»https://aquamasters.cat/project/ii-trofeu-master-cn-lhospitalet/» url_new_window=»on» button_text=»Galería d’imatges» button_alignment=»center» background_layout=»light» admin_label=»Botón» custom_button=»on» button_text_size=»20″ button_text_color=»#ffffff» button_bg_color=»#ee731f» button_border_color=»#ee731f» button_letter_spacing=»0″ button_use_icon=»default» button_icon_color=»#ffffff» button_icon_placement=»right» button_on_hover=»on» button_text_color_hover=»#ffffff» button_letter_spacing_hover=»0″ disabled=»off»] [/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

X