foto_post_aquamasters

XVII TROFEU MÀSTERS ALT PENEDÈS «VINYES VERDES VORA MAR»

[et_pb_section admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»Fila»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Texto» background_layout=»light» text_orientation=»justified» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

El passat dissabte 25 de març, va tenir lloc el XVII màster del Penedès “Vinyes verdes vora mar”, celebrat a Vilafranca del Penedès. Van participar-hi 236 nedadors i nedadores, dels quals 11 van ser Aquamàsters.

A nivell individual, cal destacar els dos rècords d’Espanya protagonitzats pel Cesc Coll a les proves de 100 braça (1:14.07, anterior 1:17.21) i 200 lliures (2:10.70, anterior 2:11.43).

Per la seva banda, Jordi Martínez-Quintanilla va millorar el rècord del campionat a la prova dels 200 braça (2:27.50, anterior 2:34.14).

Pel que fa a nivell individual, els nedadors i nedadores que van aconseguir classificar-se en les primeres posicions del podi a les classificacions generals de cada prova van ser Jordi Martínez-Quintanilla (1r als 200 braça, 2n als 50 braça, 3r als 100 braça), Xavi Galiana (3r als 200 papallona), Sabi Martínez (2a als 200 papallona i 3a als 50 papallona) i Meri Gonfaus (1a als 50 lliures i 2a als 50 i 100 papallona).

El còmput de punts de totes les proves nedades va donar al nostre club el segon lloc a la classificació conjunta.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»Fila»][et_pb_column type=»1_2″][et_pb_image admin_label=»Imagen» src=»http://aquamasters.cat/wp-content/uploads/2017/04/image1.png» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_2″][et_pb_image admin_label=»Imagen» src=»http://aquamasters.cat/wp-content/uploads/2017/03/image2.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»Fila» make_fullwidth=»off» use_custom_width=»off» width_unit=»on» use_custom_gutter=»off» allow_player_pause=»off» parallax=»off» parallax_method=»off» make_equal=»on» parallax_1=»off» parallax_method_1=»off» parallax_2=»off» parallax_method_2=»off» module_id_1=»ds-vertical-align» module_class_1=»ds-vertical-align» module_id_2=»ds-vertical-align» module_class_2=»ds-vertical-align» parallax_3=»off» parallax_method_3=»off» module_id_3=»ds-vertical-align» module_class_3=»ds-vertical-align»][et_pb_column type=»1_2″][et_pb_button admin_label=»Botón» button_url=»http://aquamasters.cat/wp-content/uploads/2017/03/vilafranca-resultats.pdf» url_new_window=»on» button_text=»Resultats» button_alignment=»center» background_layout=»light» custom_button=»on» button_letter_spacing=»0″ button_use_icon=»default» button_icon_placement=»right» button_on_hover=»on» button_letter_spacing_hover=»0″ button_text_color=»#ee731f» button_border_color=»#ee731f»] [/et_pb_button][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_2″][et_pb_button admin_label=»Botón» button_url=»https://aquamasters.cat/project/xvii-trofeu-masters-alt-penedes-vinyes-verdes-vora-mar/» url_new_window=»on» button_text=»Galería d’imatges» button_alignment=»center» background_layout=»light» custom_button=»on» button_letter_spacing=»0″ button_use_icon=»default» button_icon_placement=»right» button_on_hover=»on» button_letter_spacing_hover=»0″ button_text_color=»#ffffff» button_bg_color=»#ee731f» button_border_color=»#ee731f» button_icon_color=»#ffffff» button_text_color_hover=»#ffffff»] [/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

X