XXXIII CAMPIONAT CATALUNYA MÀSTERS I PREMIS DEL CIRCUIT CATALÀ DE TROFEUS

[et_pb_section transparent_background=»off» allow_player_pause=»off» inner_shadow=»off» parallax=»off» parallax_method=»on» make_fullwidth=»off» use_custom_width=»off» width_unit=»off» custom_width_px=»1080px» custom_width_percent=»80%» make_equal=»off» use_custom_gutter=»off» fullwidth=»off» specialty=»off» admin_label=»section» disabled=»off»][et_pb_row make_fullwidth=»off» use_custom_width=»off» width_unit=»off» custom_width_px=»1080px» custom_width_percent=»80%» use_custom_gutter=»off» gutter_width=»3″ allow_player_pause=»off» parallax=»off» parallax_method=»on» make_equal=»off» parallax_1=»off» parallax_method_1=»on» parallax_2=»off» parallax_method_2=»on» parallax_3=»off» parallax_method_3=»on» parallax_4=»off» parallax_method_4=»on» module_id_1=»ds-vertical-align» module_class_1=»ds-vertical-align» admin_label=»Fila» module_id=»ds-vertical-align» module_class=»ds-vertical-align» disabled=»off»][et_pb_column type=»4_4″ disabled=»off» module_class=»ds-vertical-align» module_id=»ds-vertical-align» parallax=»off» parallax_method=»on»][et_pb_text background_layout=»light» text_orientation=»justified» admin_label=»Texto» use_border_color=»off» border_style=»solid» disabled=»off»]

El passat dissabte 22 d’abril va tenir lloc el II Trofeu màster CN L’Hospitalet. Hi van prendre part 193 nedadors i nedadores, 15 dels quals van ser Aquamàsters. El nostre club es va classificar en tercera posició a la classificació general.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row make_fullwidth=»off» use_custom_width=»off» width_unit=»off» custom_width_px=»1080px» custom_width_percent=»80%» use_custom_gutter=»off» gutter_width=»3″ allow_player_pause=»off» parallax=»off» parallax_method=»on» make_equal=»on» parallax_1=»off» parallax_method_1=»on» parallax_2=»off» parallax_method_2=»on» parallax_3=»off» parallax_method_3=»on» parallax_4=»off» parallax_method_4=»on» module_id_1=»ds-vertical-align» module_id_2=»ds-vertical-align» module_class_1=»ds-vertical-align» module_class_2=»ds-vertical-align» admin_label=»Fila» disabled=»off»][et_pb_column type=»2_3″ disabled=»off» module_class=»ds-vertical-align» module_id=»ds-vertical-align» parallax=»off» parallax_method=»on»][et_pb_text background_layout=»light» text_orientation=»justified» admin_label=»Texto» module_class=»ds-vertical-align» use_border_color=»off» border_style=»solid» disabled=»off»]

A més de les medalles, també van aconseguir nombrosos rècords: un rècord d’Europa, 8 d’Espanya i 7 de Catalunya. El rècord d’Europa van batre’l la Judith Tarracó, el Jordi Martínez-Quintanilla, el Jordi Talavera i la Cinta Vilanova a la prova dels 4×100 estils mixtes categoria +120 amb un temps de 4:23.71 (anterior 4:26.19).

Els rècords d’Espanya individuals van ser pel Jordi Martínez-Quintanilla a la prova dels 200 braça; Judith Tarracó, als 100 esquena; Meritxell Gonfaus, als 200 estils i Cinta Vilanova, als 100 lliures.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″ disabled=»off» module_class=»ds-vertical-align» module_id=»ds-vertical-align» parallax=»off» parallax_method=»on»][et_pb_image src=»http://aquamasters.cat/wp-content/uploads/img_5339-1.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» sticky=»off» align=»center» max_width=»550px» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» admin_label=»Imagen» module_class=»ds-vertical-align» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_width=»1px» border_style=»solid» custom_margin=»|||» disabled=»off»]

[/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row make_fullwidth=»off» use_custom_width=»off» width_unit=»off» custom_width_px=»1080px» custom_width_percent=»80%» use_custom_gutter=»off» gutter_width=»3″ custom_padding=»27px|0px|27px|0px» allow_player_pause=»off» parallax=»off» parallax_method=»on» make_equal=»off» parallax_1=»off» parallax_method_1=»on» parallax_2=»off» parallax_method_2=»on» parallax_3=»off» parallax_method_3=»on» parallax_4=»off» parallax_method_4=»on» admin_label=»Fila» disabled=»off»][et_pb_column type=»4_4″ disabled=»off» parallax=»off» parallax_method=»on»][et_pb_text background_layout=»light» text_orientation=»justified» admin_label=»Texto» use_border_color=»off» border_style=»solid» disabled=»off»]

En les proves de relleus, l’equip femení va fer-se amb quatre rècords d’Espanya. Les proves van ser el 4×50 lliures, categories +120 i +160, i el 4×50 estils, també en les dues categories. Les integrants d’aquests equips van ser: Cinta Vilanova, Meri Gonfaus, Isa Garcia, Cira Navarro, Sandra Garcia, Esther Martínez, Sabina Martínez, Gina López i Judith Tarracó.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row make_fullwidth=»off» use_custom_width=»off» width_unit=»off» custom_width_px=»1080px» custom_width_percent=»80%» use_custom_gutter=»off» gutter_width=»3″ allow_player_pause=»off» parallax=»off» parallax_method=»on» make_equal=»off» parallax_1=»off» parallax_method_1=»on» parallax_2=»off» parallax_method_2=»on» parallax_3=»off» parallax_method_3=»on» parallax_4=»off» parallax_method_4=»on» admin_label=»Fila» disabled=»off»][et_pb_column type=»4_4″ disabled=»off» parallax=»off» parallax_method=»on»][et_pb_image src=»http://aquamasters.cat/wp-content/uploads/img_5209.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» admin_label=»Imagen» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_width=»1px» border_style=»solid» disabled=»off»]

[/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row make_fullwidth=»off» use_custom_width=»off» width_unit=»off» custom_width_px=»1080px» custom_width_percent=»80%» use_custom_gutter=»off» gutter_width=»3″ allow_player_pause=»off» parallax=»off» parallax_method=»on» make_equal=»on» parallax_1=»off» parallax_method_1=»on» parallax_2=»off» parallax_method_2=»on» parallax_3=»off» parallax_method_3=»on» parallax_4=»off» parallax_method_4=»on» module_class_1=»ds-vertical-align» module_class_2=»ds-vertical-align» admin_label=»row» disabled=»off»][et_pb_column type=»1_2″ disabled=»off» module_class=»ds-vertical-align» parallax=»off» parallax_method=»on»][et_pb_text background_layout=»light» text_orientation=»justified» admin_label=»Texto» use_border_color=»off» border_style=»solid» disabled=»off»]

Els rècords catalans van ser per Cira Navarro (100 papallona), Judith Tarracó (100 esquena), Meri Gonfaus (100 papallona i 200 braça), Jordi Talavera (400 estils) i Miquel Caralt (200 papallona i 400 estils).

Al final de la competició es van lliurar els premis als nedadors i nedadores per categories guanyadors del Circuit de Trofeus de Natació de la Federació Catalana de Natació, on 4 nedadors i 2 nedadores Aquamàsters van ser premiats: Fred Hendrik de Brujin, Miquel Caralt, Daniel Morales, Meri Gonfaus, Sabina Martínez i Jordi Martínez-Quintanilla. A més, aquest últim va guanyar el premi al millor nedador de totes les categories per la suma de punts.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_2″ disabled=»off» module_class=»ds-vertical-align» parallax=»off» parallax_method=»on»][et_pb_image src=»http://aquamasters.cat/wp-content/uploads/img_5408.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» sticky=»off» align=»center» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» admin_label=»Imagen» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_width=»1px» border_style=»solid» disabled=»off»]

[/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row make_fullwidth=»off» use_custom_width=»off» width_unit=»off» custom_width_px=»1080px» custom_width_percent=»80%» use_custom_gutter=»off» gutter_width=»3″ allow_player_pause=»off» parallax=»off» parallax_method=»on» make_equal=»off» parallax_1=»off» parallax_method_1=»on» parallax_2=»off» parallax_method_2=»on» parallax_3=»off» parallax_method_3=»on» parallax_4=»off» parallax_method_4=»on» admin_label=»Fila» disabled=»off»][et_pb_column type=»4_4″ disabled=»off» parallax=»off» parallax_method=»on»][et_pb_text background_layout=»light» text_orientation=»justified» admin_label=»Texto» use_border_color=»off» border_style=»solid» disabled=»off»]

A més dels nedadors i nedadores esmentats, també van participar-hi en Xavi Galiana, David Álvarez, Rubén Montálvez, Francisco Javier Moreno, Maria Rosa Llivina, Juanma Torralbo, Andreu Esteva, Lali Batlle, David Masip, Álvaro Viol, Sixto Arjona, Marc Subirachs, Àlex Amorós, Marc Lacasa, Míriam Diaz i Juanma Arcos. 

Durant el cap de setmana, es van batre també 8 rècords socials absoluts: Cira Navarro: 50m lliures i 50m papallona, Cinta Vilanova: 100m lliures, Judith Tarracó: 50m i 100m esquena, Meritxell Gonfaus: 200m estils, Jordi Martínez: 200m braça i Jordi Talavera: 400m estils.

També es van batre 25 rècords socials de categories: Georgina Lòpez (200m estils +25), Andreu Esteva (200m lliures +30), Judith Tarracó (50m i 100m esquena +30), Cira Navarro (50m i 100m lliures i 50m i 100m papallona + 35), Jordi Martínez (50m, 100m i 200m braça +35), Sandra García (400m estils +35), Meritxell Gonfaus (50m lliures, 100m papallona, 200m braça i 200m estils + 40), Jordi Talavera (100m papallona i 400m estils + 40), Daniel Morales (50m esquena +40), Cinta Vilanova (100m lliures + 45), Eulàlia Batlle (50m esquena +45) i Miquel Caralt (50m i 100m esquena, 200m papallona i 400m estils +50).

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row make_fullwidth=»off» use_custom_width=»off» width_unit=»on» custom_width_px=»1080px» custom_width_percent=»80%» use_custom_gutter=»off» gutter_width=»3″ allow_player_pause=»off» parallax=»off» parallax_method=»off» make_equal=»on» parallax_1=»off» parallax_method_1=»off» parallax_2=»off» parallax_method_2=»off» parallax_3=»off» parallax_method_3=»off» parallax_4=»off» parallax_method_4=»on» module_id_1=»ds-vertical-align» module_id_2=»ds-vertical-align» module_id_3=»ds-vertical-align» module_class_1=»ds-vertical-align» module_class_2=»ds-vertical-align» module_class_3=»ds-vertical-align» admin_label=»Fila» disabled=»off»][et_pb_column type=»1_3″ disabled=»off» module_class=»ds-vertical-align» module_id=»ds-vertical-align» parallax=»off» parallax_method=»off»][et_pb_button button_url=»http://aquamasters.cat/wp-content/uploads/campcat2017results.pdf» url_new_window=»on» button_text=»Resultats» button_alignment=»center» background_layout=»light» admin_label=»Botón» custom_button=»on» button_text_size=»20″ button_text_color=»#ffffff» button_border_width=»0″ button_border_color=»#ee731f» button_letter_spacing=»0″ button_use_icon=»default» button_icon_placement=»right» button_on_hover=»on» button_text_color_hover=»#ee731f» button_letter_spacing_hover=»0″ disabled=»off»]

[/et_pb_button][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″ disabled=»off» module_class=»ds-vertical-align» module_id=»ds-vertical-align» parallax=»off» parallax_method=»off»][et_pb_button button_url=»https://aquamasters.cat/project/xxxiii-campionat-catalunya-masters/» url_new_window=»on» button_text=»Galería d’imatges» button_alignment=»center» background_layout=»light» admin_label=»Botón» custom_button=»on» button_text_size=»20″ button_text_color=»#ee731f» button_bg_color=»#ffffff» button_border_width=»1″ button_border_color=»#ee731f» button_letter_spacing=»0″ button_use_icon=»default» button_icon_color=»#ffffff» button_icon_placement=»right» button_on_hover=»on» button_text_color_hover=»#ee731f» button_letter_spacing_hover=»0″ disabled=»off»]

[/et_pb_button][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″ disabled=»off» module_class=»ds-vertical-align» module_id=»ds-vertical-align» parallax=»off» parallax_method=»off»][et_pb_button button_url=»https://aquamasters.cat/records-socials/?fwp_absolut=si&fwp_piscina=25m» url_new_window=»on» button_text=»Rècords Socials» button_alignment=»center» background_layout=»light» admin_label=»Botón» custom_button=»on» button_text_size=»20″ button_text_color=»#ffffff» button_border_width=»0″ button_border_color=»#ee731f» button_letter_spacing=»0″ button_use_icon=»default» button_icon_placement=»right» button_on_hover=»on» button_text_color_hover=»#ee731f» button_letter_spacing_hover=»0″ disabled=»off»]

[/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

X