ELS AQUAMÀSTERS AL MUNDIAL MASTER DE BUDAPEST

[et_pb_section bb_built=»1″ admin_label=»section» transparent_background=»off» allow_player_pause=»off» inner_shadow=»off» parallax=»off» parallax_method=»on» make_fullwidth=»off» use_custom_width=»off» width_unit=»off» custom_width_px=»1080px» custom_width_percent=»80%» make_equal=»off» use_custom_gutter=»off» fullwidth=»off» specialty=»off» disabled=»off»][et_pb_row make_fullwidth=»off» use_custom_width=»off» width_unit=»off» custom_width_px=»1080px» custom_width_percent=»80%» use_custom_gutter=»off» gutter_width=»3″ allow_player_pause=»off» parallax=»off» parallax_method=»on» make_equal=»off» parallax_1=»off» parallax_method_1=»on» parallax_2=»off» parallax_method_2=»on» parallax_3=»off» parallax_method_3=»on» parallax_4=»off» parallax_method_4=»on» module_id_1=»ds-vertical-align» module_class_1=»ds-vertical-align» module_id=»ds-vertical-align» module_class=»ds-vertical-align» disabled=»off» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text background_layout=»light» text_orientation=»justified» border_style=»solid» disabled=»off» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial» _builder_version=»3.0.65″]

Des d’ahir, 7 d’agost, la ciutat hongaresa de Budapest acull el 17è Campionat del Món de Natació màster. Pel que fa al nostre club, hi participen un nedador, Fred Hendrik de Bruijn (+75), i tres nedadores, Cinta Vilanova (+45), Sabina Martínez (+30) i Gina López (+25).

Els dies 11 i 12 d’agost tindrà lloc la participació de l’equip femení en les aigües obertes, en concret, nedaran al llac Balaton una distància de 3000 metres.

A partir del dilluns, 14 d’agost es duran a terme les proves de natació en piscina. En Fred Hendrik de Bruijn participarà als 800, 400 i 200 lliures, a més dels 100 i 200 braça. La Cinta Vilanova prendrà part als 800, 200 i 100 lliures, mentre que la Sabina Martínez i la Gina López nedaran els 800 lliures. A continuació, us oferim el calendari de participació dels nostres nedadors/es.

[/et_pb_text][et_pb_code _builder_version=»3.0.65″]

No hi ha Esdeveniments

[/et_pb_code][et_pb_button button_url=»https://www.youtube.com/user/FINA1908/featured» url_new_window=»on» button_text=»Streaming de la competició» button_alignment=»center» background_layout=»light» custom_button=»on» button_text_color=»#ffffff» button_border_width=»0″ button_border_color=»#ee731f» button_letter_spacing=»0″ button_icon_placement=»right» button_text_color_hover=»#ee731f» button_letter_spacing_hover=»0″ disabled=»off» _builder_version=»3.0.65″]
[/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

X