17è CAMPIONAT DEL MÓN MÀSTER D’AIGÜES OBERTES

[et_pb_section bb_built=»1″ admin_label=»section» _builder_version=»3.0.47″][et_pb_row module_id_1=»ds-vertical-align» module_class_1=»ds-vertical-align» module_id=»ds-vertical-align» module_class=»ds-vertical-align» _builder_version=»3.0.65″ background_size=»initial» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text text_orientation=»justified» _builder_version=»3.0.65″ background_size=»initial» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat»]

Tres han sigut les jornades d’aigües obertes disputades al llac Balaton (Hongria) durant el Campionat del Món. Les nostres nedadores, Cinta Vilanova, Sabina Martínez i Gina López, han tingut una actuació brillant.

La primera en llençar-se a l’aigua va ser la Cinta Vilanova (categoria +45). Tot i que les condicions meteorològiques van fer que la prova fos duríssima, amb onades considerables, la nostra nedadora va aconseguir una meritòria 14a posició. Al acabar la prova, la Cinta ens deia: “Ha sigut horrible, no hi havia manera de nedar. Quines onades!”.

Les previsions meteorològiques per dissabte encara eren pitjors, així que l’organització va canviar-ne el recorregut fent que s’haguessin de donar dues voltes a un circuit més petit.

La Gina López (categoria +25) va ser la següent en nedar. Va classificar-se en 21a posició. “La primera volta, abans d’arribar a la boia, costava, i al girar feia molt de vent. A la segona volta, un pèl millor però amb més ones”, ens explicava la Gina.

Finalment, va ser el torn per la Sabina Martínez (categoria +30). Va ser la tercera en creuar la línia de meta i, per tant, va fer-se amb la medalla de bronze. “M’he orientat molt bé i ho he lluitat tota l’estona”. Pletòrica, la Sabina recollia el fruit al seu treball de tota la temporada. “Encara no m’ho crec”, deia.

Enhorabona a les tres per aquesta magnífica participació al Campionat del Món. Ara a per les proves de piscina!

[/et_pb_text][et_pb_button button_url=»https://www.youtube.com/watch?v=-JclCPPBjrc» url_new_window=»on» button_text=»VEURE EL VIDEO DEL DIA 2 D’AAOO» button_alignment=»center» _builder_version=»3.0.65″ custom_button=»on» button_text_size=»20″ button_text_color=»#ffffff» button_border_width=»0″ button_border_color=»#ee731f» button_text_color_hover=»#ee731f» background_color=»#e95d0f»]
[/et_pb_button][et_pb_button button_url=»https://www.youtube.com/watch?v=PXZ-GyZMONA» url_new_window=»on» button_text=»VEURE EL VIDEO DEL DIA 3 D’AAOO» button_alignment=»center» _builder_version=»3.0.65″ custom_button=»on» button_text_size=»20″ button_text_color=»#ffffff» button_border_width=»0″ button_border_color=»#ee731f» button_text_color_hover=»#ee731f» background_color=»#e95d0f»]
[/et_pb_button][et_pb_button button_url=»http://mastersbudapest2017.microplustiming.com/openwater/index_web.php?s=TG9hZENhbGVuZGFyaW8oJzAnKTs=&cat=&page=&spec=&bat=&td=&hg=&descIT=&descEN=&descFR=&curCatSel_M_F=» url_new_window=»on» button_text=»RESULTATS D’AIGÜES OBERTES» button_alignment=»center» _builder_version=»3.0.65″ custom_button=»on» button_text_color=»#ffffff» button_border_width=»0″ button_border_color=»#ee731f» button_text_color_hover=»#ee731f» background_color=»#e95d0f» background_layout=»light» button_letter_spacing=»0″ button_icon_placement=»right» button_letter_spacing_hover=»0″]
[/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

X