ACABAT EL CAMPIONAT DEL MÓN MÀSTER A BUDAPEST

[et_pb_section bb_built=»1″ admin_label=»section» _builder_version=»3.0.47″][et_pb_row module_id_1=»ds-vertical-align» module_class_1=»ds-vertical-align» module_id=»ds-vertical-align» module_class=»ds-vertical-align» _builder_version=»3.0.65″ background_size=»initial» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text text_orientation=»justified» _builder_version=»3.0.65″ background_size=»initial» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_layout=»light» border_style=»solid»]

Un cop acabat el Campionat del Món màster a Budapest, us expliquem els resultats obtinguts pels Aquamàsters a les proves de piscina. Si les aigües obertes ens deixaven amb la medalla de bronze aconseguida per la Sabina Martínez a la prova dels 3000 metres (+30), la piscina ens ha deixat amb nombroses posicions a les portes del podi per part de la Cinta Vilanova (+45) i el Fred Hendrik de Bruijn (+75). Recordem que la FINA guardona els primers sis nedadors, per tant, els nostres van pujar al podi en 5 ocasions (a més de la Sabina Martínez en AAOO).

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=»1″ fullwidth=»off» specialty=»off»][et_pb_row][et_pb_column type=»1_3″][et_pb_image _builder_version=»3.0.65″ show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» sticky=»off» align=»left» always_center_on_mobile=»on» border_style=»solid» force_fullwidth=»off» src=»http://aquamasters.cat/wp-content/uploads/2017_08_budapest_fred.jpg» /][/et_pb_column][et_pb_column type=»2_3″][et_pb_text _builder_version=»3.0.65″ background_layout=»light» text_orientation=»left» border_style=»solid»]

FRED HENDRIK DE BRUIJN (+75)

Va ser QUART a les proves de 200 i 400 lliures, i CINQUÈ als 800 lliures. També va nedar la braça, on va classificar-se 13è als 100 i 10è als 200.

En Fred va néixer l’any 1938, és a dir, té 79 anys. Des d’aquestes línies volem agrair-li que formi part del nostre equip, que ens faci partícips de la seva passió i ens ofereixi el seu model: 79 anys i encara gaudint de la competició!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=»1_3″][et_pb_image _builder_version=»3.0.65″ show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» sticky=»off» align=»left» always_center_on_mobile=»on» border_style=»solid» force_fullwidth=»off» src=»http://aquamasters.cat/wp-content/uploads/2017_08_budapest_cinta.jpg» /][/et_pb_column][et_pb_column type=»2_3″][et_pb_text _builder_version=»3.0.65″ background_layout=»light» text_orientation=»left» border_style=»solid»]

CINTA VILANOVA (+45)

Va aconseguir dues QUARTES posicions a les proves de 100 i 200 lliures. Als 800 lliures va clasificar-se en 11a posició i va millorar el rècord de Catalunya que ella mateixa poseïa (10:29.54 anterior 10:31.62).

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=»1_3″][et_pb_image _builder_version=»3.0.65″ show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» sticky=»off» align=»left» always_center_on_mobile=»on» border_style=»solid» force_fullwidth=»off» src=»http://aquamasters.cat/wp-content/uploads/2017_08_budapest_sabi.jpg» /][/et_pb_column][et_pb_column type=»2_3″][et_pb_text _builder_version=»3.0.65″ background_layout=»light» text_orientation=»left» border_style=»solid»]

SABINA MARTÍNEZ (+30)

Va disputar els 800 lliures, prova en què va millorar el seu propi rècord de Catalunya  amb 10:16.26 (anterior 10:23.44), temps que va servir-li per situar-se en 12a posició.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=»1_3″][et_pb_image _builder_version=»3.0.65″ show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» sticky=»off» align=»left» always_center_on_mobile=»on» border_style=»solid» force_fullwidth=»off» src=»http://aquamasters.cat/wp-content/uploads/2017_08_budapest_gina.jpg» /][/et_pb_column][et_pb_column type=»2_3″][et_pb_text _builder_version=»3.0.65″ background_layout=»light» text_orientation=»left» border_style=»solid»]

GINA LÓPEZ (+25)

També va nedar els 800 lliures, prova on va aconseguir una millora notable del seu temps. Va classificar-se en 23a posició.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=»1″ admin_label=»section» _builder_version=»3.0.47″][et_pb_row module_id_1=»ds-vertical-align» module_class_1=»ds-vertical-align» module_id=»ds-vertical-align» module_class=»ds-vertical-align» _builder_version=»3.0.65″ background_size=»initial» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text text_orientation=»justified» _builder_version=»3.0.65″ background_size=»initial» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_layout=»light» border_style=»solid»]

Enhorabona a tots quatre per aquests magnífics resultats! Ara cal descansar i recuperar forces per tal de començar la nova temporada amb il·lusió, ganes i nous objectius.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

X