Preguntes Freqüents

El nostre club es va crear a l’any 2008 per permetre a la gent per competir en la categoria màsters, arrel de la disolució de la secció màster a Granollers.

És un club virtual, sense instal·lacions ni seu social, i els nostres socis estan repartits per tota la península.

Per a ser soci AQM només cal pagar una quota anual i única que inclou la llicència territorial catalana. 
La llicència territorial serveix per competir a qualsevol competició d’àmbit nacional i estranger, a excepció dels campionats d’Espanya pels quals s’ha de tramitar la llicència espanyola mitjançant la RFEN.

Només hauras d’enviar un mail (natacio@aquamasters.cat) indicant que vols ser soci. I nosaltres et donarem la informació del preu de la quota i tot el que necessitis.

Si, cada soci paga el que gasta (inscripcions en competicions, material del club, llicència espanyola en cas de necessitarla)

Cada soci diposita al compte bancari del club el seu saldo individual del qual descomptem la quota anual i la resta serveix per anar cobrint les despeses individuals de cada soci.

En cas d’acabar la temporada amb un saldo positiu, aquest, servirà per a la següent.

Has d’enviar-nos un email (natacio@aquamasters.cat) indicant quines proves vols nedar a la següent competició.

Cada nedador és lliure de decidir a quines competicions vol anar i quines proves vol nedar.

Sempre enviem informació de totes les competicions. Inclou el programa de la mateixa i les dates límits per a comunicar-nos quines proves vols nedar

Diposem d’equipació de club: xandall, motxilla, casquet, polo i samarreta.

Si, hi ha cap nedador interessat, només cal que ens ho digui i nosaltres ens encarreguem de gestionar tot el procés d’inscripció.

Contacta amb nosaltres