Preguntes Freqüents

El nostre club es va crear a l’any 2008 per permetre a la gent per competir en la categoria màsters, arrel de la disolució de la secció màster a Granollers.

És un club virtual, sense instal·lacions ni seu social, i els nostres socis estan repartits per tota la península.

Per a ser soci AQM només cal pagar una quota anual de club i en cas de voler competir la llicència territorial catalana.
La llicència territorial serveix per competir a qualsevol competició d’àmbit nacional i estranger, a excepció dels campionats d’Espanya pels quals s’ha de tramitar la llicència espanyola mitjançant la RFEN.

Només hauras d’enviar un mail (natacio@aquamasters.cat) indicant que vols ser soci. I nosaltres et donarem la informació del preu de la quota i tot el que necessitis.

Si, cada soci paga el que gasta (inscripcions en competicions, material del club, llicència catalana i llicència espanyola en cas de necessitarles)

Cada soci diposita al compte bancari del club el seu saldo individual del qual descomptem la quota anual i la resta serveix per anar cobrint les despeses individuals de cada soci.

En cas d’acabar la temporada amb un saldo positiu, aquest, servirà per a la següent.

Has d’enviar-nos un email (natacio@aquamasters.cat) indicant quines proves vols nedar a la següent competició.

Cada nedador és lliure de decidir a quines competicions vol anar i quines proves vol nedar.

Sempre enviem informació de totes les competicions. Inclou el programa de la mateixa i les dates límits per a comunicar-nos quines proves vols nedar

Diposem d’equipació de club: xandall, motxilla, casquet, polo i samarreta.

Si, hi ha cap nedador interessat, només cal que ens ho digui i nosaltres ens encarreguem de gestionar tot el procés d’inscripció.

Contacta amb nosaltres