Informació

El nostre club es va crear a l’any 2008 per juntar gent per competir en la categoria màsters, arrel dels problemes que alguns dels nostres socis havien tingut per competir en aquesta categoria als seus clubs.

És un club virtual, sense instal·lacions ni seu social, i els nostres socis estan repartits per tota la península.

Cada soci entrena a les instal·lacions del club que té més proper i del qual és soci.

Per a ser soci AQM només cal pagar una quota anual i única que inclou la llicència territorial catalana.

Destacar que la llicència territorial serveix per competir a qualsevol competició d’àmbit nacional i estranger, a excepció dels campionats d’Espanya pels quals s’ha de tramitar la llicència espanyola mitjançant la RFEN.

Després, cada soci paga el que gasta (inscripcions en competicions, material del club, llicència espanyola en cas d’assistir als d’Espanya), cada soci diposita al nº de compte bancari del club una quantitat de diners del qual descomptem la quota anual i la resta serveix per anar cobrint les despeses individuals de cada soci.

El saldo de cada soci és individual.

Si a final de temporada el soci té saldo positiu al seu compte, aquest saldo servirà per iniciar la següent temporada i així successivament. 

Diposem d’equipació de club: xandall, motxilla, casquet, polo i samarreta.

De la tramitació de llicències i inscripcions ens ocupem nosaltres. El soci AQM només s’ha de preocupar d’enviar-nos un mail amb les proves que vol nedar a les competicions en què estigui interessat. Cada nedador és lliure de decidir a quines competicions vol anar i quines proves vol nedar.

Enviem sempre la normativa de totes les competicions informant de les dates límits per a comunicar-nos quines proves vol nedar cada soci.

Com la majoria dels AQM estem a Catalunya, enviem sempre les normatives de les competicions catalanes. Tot i això, si hi ha cap nedador interessat en anar a una competició fora de Catalunya, només cal que ens ho digui i nosaltres ens encarreguem de gestionar tot el procés d’inscripció.

Estem sempre a la disposició de qualsevol dubte que tingueu.

X